Солодкий рис з часником, креветками і руколою - Image

Солодкий рис з часником, креветками і руколою

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це швидкий варіант приготування смачної вечері. Особливо порадіють такій страві ті хто не любить довго возитися на кухні. Адже, приготування страви забере у вас всього двадцять хвилин. При такому мінімумі часу ви будете мати повноцінну смачну страву. Вона вживається в якості самостійної страви, адже, тут є і гарнір - рис, і основна страва - креветки. До того ж в рецепті присутні багато інших інгредієнтів, які в своєму поєднанні і дадуть той незвичайний і самобутній колорит всій страві. Страва досить ситна, але не дуже калорійна. Тому що креветки містять дуже багато білка, який не зіпсує вашу фігуру зайвими кіллограми.

Ingredients

Оцет рисовий

100 г.

Рис жасміновий

500 г.

Цукор тростинний

50 г.

Рукола

100 г.

Олія кунжутна

50 г.

Часник

12 шт.

Соус соєвий

3 ст. л.

Лимон

2 шт.

Креветки

500 г.

Коріандр

50 г.

Preparation steps

01

У каструлю налити воду, поставити на вогонь, всипати рис, варити. Сковороду поставити на вогонь, влити кунжутну олію, додати в сковороду подрібнений часник, важливо не пережарити.

02

Вичавити з лимонів сік, додати до соку в мисці соєвий соус, оцет, цукор і креветки. Перемішати інгредієнти. Додати суміш в сковороду до часнику. Як тільки рідина почне кипіти, зменшити вогонь.

03

Додати в сковороду руколу і коріандр, додати трохи недоварений рис з рідиною, якщо така є. Перемішати. Накрити кришкою, зняти з вогню, дати настоятися 2-3 хвилини в сковороді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min