Свиняча відбивна по-болгарськи - Image

Свиняча відбивна по-болгарськи

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.

Ingredients

Свинина

500 г.

Сухарі панірувальні

100 г.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Приправа для м'яса

за смаком

Гірчиця

за смаком

Preparation steps

01

Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.

02

Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.

03

Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свиняча відбивна по-болгарськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua