Шоколадне печиво з зефіром - Image

Шоколадне печиво з зефіром

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чи знайдуться у світі люди, які були б байдужі до зефіру? Якщо і знайдуться, то дуже мало. Хіба можна не любити ці повітряні, легкі і ніжні зефіринки? Згадується зефір ще в літописах Стародавньої Греції. Адже, вперше почали готувати його греки. І назву "зефір" він має не випадково. Названий він на честь бога Зефіра. Сам бог Зефір - це бог західного вітру Середземномор'я. Він такий же приємний, легкий, як зефір. Вважалося, що бог Зефір подарував людям рецепт цього чудового десерту. Нам же тільки залишається дякувати бога Зефіра за його винахід, і, звичайно, ж греків. Сьогодні ми хочемо вам порекомендувати зробити шоколадне печиво з зефіром. Вийде неймовірно смачно.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

350 г.

Aromiks Cocoa Powder 100g

200 г.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

600 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

1,25 ч. л.

Gift Marshmallow

12 шт.

Preparation steps

01

Для приготування глазурі, висипати 400 г. цукру в миску, додати 100 мл. топленого охолодженого вершкового масла, 50 г. какао-порошку, збити суміш. Додати 50 мл. молока, 0,25 ч. л. ванілі, збити вінчиком до однорідної маси.

02

Для приготування печива змішати борошно, 150 г. какао порошку, соду і сіль. Окремо в мисці збити міксером 100 г. розм'якшеного вершкового масла і 200 г. цукру, протягом 2 хвилин, до легкої і пухкої консистенції. Додати яйце, 100 мл. молока, 1.ч. л. ванілі. Ретельно збити. Додати борошняну суміш, змішати до однорідної маси.

03

Викласти тісто на лист для випічки за допомогою столової ложки. Випікати в заздалегідь розігрітій до 190°C духовці 10-12 хвилин.

04

Готове печиво вийняти з духовки. Зефір розділити по горизонталі на дві частини. Покласти зверху кожного печива половинку зефіру, трохи придавити, повернути в духовку, випікати 2-2,5 хвилини. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути.

05

Покрити 1 ст. л. глазурі кожне печиво, розподіливши по всій поверхні зефіру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min