
Шоколадна манна каша з банановим мусом
Напевно Ваші діти люблять солодкі сніданки. До того ж «гидкою» манною кашею нагодувати їх практично неможливо. Ось і доводиться жертвувати здоровою їжею, замінюючи її всілякими солодощами, які шкідливі для здоров'я Вашої дитини. Пропонуємо Вам альтернативний варіант корисного, смачного і солодкого сніданку з манною кашею, тільки не звичайною, а шоколадною. Ніжне бананове пюре, збите з вершками і соком лимона, гармонійно підкреслює молочний смак манної каші з шоколадною пастою. Хрусткий фундук, присутній в десерті в якості прикраси, надає йому приємний горіховий смак. Діти будуть у захваті від такої смакоти. Та й Вам теж сподобається.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Terra Brand M Semolina 800g
300 г.
NUTELLA® Hazelnut Spread with Cocoa 200g
2 ч.л.
SantaVita Dried Bananas 100g
1 шт.
Galichina Cream 33% 950g
100 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч.л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Preparation steps
01
Молоко налити в невелику каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Обережно всипати крупу в молоко, постійно помішуючи, для запобігання появи грудочок.
02
Варити кашу протягом 5 хвилин на середньому вогні, до загустіння.
03
Зняти з вогню каструлю з кашею, вмішати нутеллу, накрити каструлю кришкою, дати постояти трохи.
04
Для приготування бананового мусу, банани очистити від шкірки, нарізати на шматки, додати в блендер, подрібнити. Додати в чашу блендера вершки і лимонний сік, подрібнити.
05
При подачі викласти кашу на тарілку, посипати фундуком, подавати з банановим мусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores