Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном - Image

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

500 г.

Nature's Way Fennel Seed 480mg 100 capsules

1 корінець

Lemon

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати лимон тонкими кружечками.

02

Фенхель дрібно нарізати.

03

У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

04

На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

05

Посолити і поперчити за смаком.

06

На сьомгу викласти фенхель.

07

Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min