
Лососевий суп із кунжутом
Лососевий суп із кунжутом - доказ того, що перші страви бувають різними, і ви можете дивувати своєю фантазією в кулінарії хоч щодня. Ця страва перенесе вас в далеку і таємничу Азію, збагатить ваш організм корисними речовинами, а також подарує силу та енергію. Те, що суп рибний, вже говорить про його корисність. А ось кунжут, який містить велику кількість вітаміну Е, подарує вашій шкірі молодість і пружність. Більше того, в насінні кунжуту зберігається всіма улюблений кальцій, якого дуже часто не вистачає нашому організму. Водорості, імбир і соєвий соус подарують смаку пікантності і певної екзотичності. Спробуйте цей суп, і ви отримаєте багато радості у вигляді захоплених компліментів!
Ingredients
Лосось
500 г.
Рис
200 г.
Сіль
за смаком
Водорості норі
5 г.
Кунжут
15 г.
Соус соєвий
30 мл.
Тунець
50 г.
Імбир
15 г.
Preparation steps
01
Рибне філе помити, нарізати на шматки, додати сіль і залишити мінімум на 4 години. По закінченню часу мариновану рибу промити і обсмажити на розігрітому грилі. Обсмажену рибу нарізати невеликими шматочками.
02
Рис відварити до готовності і з'єднати з рибою. Лист норі нарізати смужками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
Покласти водорості в каструлю, залити водою і поставити на середній вогонь. Довести вміст каструлі до кипіння, додати соєвий соус, тунець, сіль. Додати до бульйону рибу і рис, проварити кілька хвилин. Імбир натерти і додати в суп. Дати настоятися 10 хвилин і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores