Салат по-строганівськи - Image

Салат по-строганівськи

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Справді, невідомо чи має назва цього салату пряме відношення до прізвища графа Григорія Строганова. Відомий вельможа був великим гурманом в приготуванні їжі - кухню довіряв тільки знаменитим французьким кухарям. При цьому сам господар теж любив поекспериментувати з продуктами, звідси і дійшли до нас рецепти, у назві яких зустрічається прізвище Строганов. Цей салат особливо подобається чоловікам, так як є прекрасною ситною і поживною закускою. Готується досить просто. Всі інгредієнти нарізаються тонкою соломкою і заправляються пікантним сметанно-часниковим соусом, який вигідно підкреслює смак всіх продуктів, що входять до складу салата.

Ingredients

Яловичина

150 г.

Гриби консервовані

100 г.

Перець болгарський

0,5 шт.

Зелена цибуля

2 пера

Сметана

2 ст. л.

Хрін

1 ч. л.

Лимонний сік

0,5 ч. л.

Часник

1 зубчик

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Перець очистити від плодоніжки і насіння. М'ясо відварити. Перець, м'ясо, цибулю і гриби нарізати на тонкі смужки завдовжки близько 3 см. Часник пропустити через прес.

02

Сметану змішати з хріном, часником і лимонним соком.

03

Змішати всі інгредієнти, заправити соусом, посолити, поперчити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min