
Салат "Великоднє яйце"
Салат "Великоднє яйце" - смачний і ефектний салат у вигляді пасхального яйця, якийтількидоповнить атмосферу світлого свята Великодня, а головне, вінсмачний і дужепоживний. Цим салатом можнадуже ситно пообідати. Сам салат може бути за складом практично будь-яким, головне - цейогооригінальнеоформлення. Салат викладається шарами, тому кращеготуватийого з вечора, щобвінпросочився, а виставлятийого на святковийстілпотрібнобезпосередньо перед приходом гостей. Прикрашають салат «Великодній» зернами граната у вигляді пасхального напису ХВ - Христос Воскрес, з чорносливувикладаютьхрестик. Гілочки петрушки укладають з боків салату.
Ingredients
Копчене м'ясо
100 г.
Філе індички
150 г.
Перець болгарський
1 шт.
Горіхи волоські
50 г.
Ананаси консервовані
125 г.
Родзинки
1 ст. л.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Яйце куряче
1 шт.
Preparation steps
01
Ананас нарізати невеликими шматочками. Родзинки залити на 2 хвилини окропом.
02
Філе індички відварити в підсоленій воді до готовності. Після чого остудити, нарізати середніми шматочками.
03
Перець очистити від насіння, подрібнити. Копчене м'ясо нарізати шматочками.
04
Змішати в мисці м'ясо індички, копчене м'ясо, перець, ананас, родзинки. Додати майонез, перемішати.
05
Відварити яйце, остудити, окремо натерти білок і жовток.
06
Викласти салат в салатницю, зверху посипати тертим білком, змастити майонезом, зверху натерти жовток.
07
Прикрасити салат. Викласти ягодами літери чи візерунки, можна для цього використовувати буряк.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores