
Салат "Футбол"
Вся складність при приготуванні цього салату полягає в правильній прикрасі страви - на кінцевому етапі повинен вийти футбольний м'яч. Готується салат легко зі звичайних продуктів. При відсутності тунця можна взяти консерви з сайри, горбуші або сардини. Якщо немає порею, підійде звичайна ріпчаста цибуля, тільки нашаткувати її потрібно дуже дрібно або подрібнити у блендері і обдати окропом. Чорні шестикутники робляться з маслин або чорносливу, кому, що більше підходить за смаком. Інгредієнти салату «Футбол» можна як змішувати між собою, так і просто викладати шарами і промащувати майонезом. Салат повинен просочитися близько півгодини в прохолодному місці, після цього його можна подавати на стіл.
Ingredients
Консервований тунець в олії
2 банки
Відварена картопля
400 г.
Помідори
300 г.
Яйця
5 шт.
Цибуля порей
1 стебло
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Маслини
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Розім'яти виделкою рибу (масло злити).
02
Помідори нарізати кубиками.
03
Картоплю також нарізати кубиками.
04
Відварити 5 яєць. Варені яйця (2 шт.) Натерти на крупній тертці.
05
Лук порей нарізати півкільцями.
06
Змішати рибу, картоплю, помідори, яйця, цибулю, трохи посолити.
07
Заправити майонезом.
08
Викласти салат гіркою. 2 білка натерти на дрібній тертці. Маслини дрібно покришити.
09
Викласти у вигляді п'ятикутників. Інший простір заповнити білками. Зелень дрібно нарізати і викласти навколо "м'яча".
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores