Салат з червоною рибою, грибами і помідорами - Image

Салат з червоною рибою, грибами і помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.

Ingredients for the recipe

Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g
199.00

Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g

530 g

Ingredients

Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g

150г

Packaged Green Peppers

1шт

Tomato

4шт

Onion

1шт

Greek Salad

за смаком

Dill 70g

1 пучок

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

2 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ч. л.

Chong Soy Sauce 1l

2 ст. л.

Preparation steps

01

Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.

02

Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.

03

На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min