
Салат з солодкого перцю і моцарели
Надзвичайно вишукані і апетитні італійські страви не викликають сумнівів, що італійці знають толк в їжі. І вже точно вміють смачно її приготувати. Пропонований салатик – тому гідне підтвердження. На перший погляд звичайні овочі, сир. Але викликає захоплення, на скільки грамотно вони підібрані, а їх гармонійна комбінація робить страву пікантною, неповторною і дуже ефектною як на вигляд, так і смак. Солодкий болгарський перчик, стиглі томати, ну і, звичайно ж, пружна моцарела надають салатику відмінний смак. Щоб закуска була соковитою і просоченою – ароматна заправка-соус з оливкової олії, бальзамічного (або винного) оцту і популярної в Італії запашної травички базиліка. Пальчики оближеш.
Ingredients
Перець болгарський
200 г.
Помідори
300 г.
Сир моцарела
120 г.
Олія оливкова
30 мл.
Оцет
10 мл.
Базилік
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Перець помити розрізати і видалити насіння. Нарізати перець кубиками або соломкою.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир нарізати кубиками або часточками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores