Румунські ковбаски - Image

Румунські ковбаски

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

500 г.

Bread Crumbs

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

60 мл.

Garlic

3 зубчики

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Marjoram

за смаком

Preparation steps

01

Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.

02

Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.

03

Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.

04

Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min