Рулети з індички з бананами - Image

Рулети з індички з бананами

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рулети з індички з бананами являють собою запечені в духовці рулети з попередньо відбитих ескалопів з індички з начинкою з бананів. Ескалопи нарізають з філе індички обов'язково поперек волокон і відбивають до товщини 3-4 мм. Індичатина - це дієтичне м'ясо. Її переваги: низькокалорійність, вона містить мало жирів і холестерину. Завдяки низькому вмісту нерозчинних жирів цей вид м'яса легко засвоюється (засвоюваність білка - 95%) і дає швидке відчуття насичення. У м'яса індички більш насичений смак, ніж у курки. Смачні, ароматні рулетики з індички з бананами подають з приготовленим за запропонованим рецептом соусом зі сметани, йогурту і лимонного соку.

Ingredients

Індичка

800 г.

Банани

2 шт.

Карі (порошок)

1 ч. л.

Коріандр мелений

за смаком

Сіль морська

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

1 ст. л.

Лимон

1 шт.

Йогурт

150 мл.

Сметана 42%

4 ст. л.

Preparation steps

01

Для приготування соусу в мисці змішати сметану, йогурт, додати 0,5 ч. л. карі, 3 ст. л. вичавленого лимонного соку і цедру лимона. Все ретельно перемішати. Прибрати в холодильник, поки не знадобиться.

02

Нарізати м'ясо на ескалопи, відбити до товщини 3-4 мм. Посолити і поперчити кожний ескалоп, а також присипати коріандром і карі.

03

Банани очистити від шкірки, нарізати уздовж на 4 частини, загорнути банани в м'ясо. Змастити кожен рулет маслом, скріпити зубочисткою.

04

Розігріти духовку до 180°C, покласти на застелене фольгою деко рулетики, випікати протягом 25 хвилин.

05

Подавати готові рулети разом із соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min