
Гарбузово-цибулевий суп
Супи бувають дуже різноманітними. Інтернет рясніє різними рецептами супів. Іноді хочеться приготувати не зовсім буденний суп, а якийсь незвичайний. Сьогодні ми маємо честь вам представити відмінний варіант такого бажання з'їсти щось незвичайне. Коли настає пора гарбуза меж фантазії не існує. Скільки страв можна приготувати з цього неймовірно корисного чудо-овочу. І ось сьогодні у вас є можливість приготувати дуже смачний гарбузово-цибулевий суп. Такий суп не може не сподобатися. Він пікантний на смак і швидко готується. Всього за сорок хвилин у вас буде тарілка вогненно-помаранчевого супу на столі. Перед подачею в кожну тарілку потрібно додати розмарин.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
2 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Hokkaido Pumpkin
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
6 чашок
Rosemary
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Оливкову олію нагріти у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю-порей, стебла селери і подрібнений часник. Готувати протягом 5 хвилин.
02
Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю до овочів, влити курячий бульйон і готувати все разом протягом 25 хвилин.
03
Суп посолити і поперчити.
04
Суп збити в блендері до однорідної маси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores