Кабачкові кекси з ковбасою - Image

Кабачкові кекси з ковбасою

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кекси - це досить давня страва. Їх випікали ще в Стародавньому Римі. Хоча спочатку кекси були дуже схожі на хліб як на смак, так і за формою. З часом стали робити солодкі кекси, і сьогодні ця страва прикрашає солодкі столи. Але паралельно існують і несолодкі кекси. Як, наприклад, з кабачків і ковбаси. Ця страва відмінно зійде як легка закуска, хоча кекси можна подавати і як самостійну страву. Завдяки тому, що кабачки дуже вітамінізовані, а ковбаса - досить ситна, таким чином ці інгредієнти добре доповнюють один одного. Ви можете снідати кексами з кабачків, брати із собою на роботу або давати діткам до школи, не боячись, що вони будуть голодними.

Ingredients

Кабачки

300 г.

Копчена ковбаса

70 г.

Борошно

70 г.

Яйця

2 шт.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Кабачки натерти на дрібній тертці. Додати сіль і залишити на 5-10 хвилин. Після цього віджати добре рідину.

02

Ковбасу дуже дрібно порізати.

03

До кабачків додати яйця, трохи солі. Додати розпушувач, борошно. Все ретельно перемішати.

04

Додати ковбасу, перемішати.

05

Формочки змастити маслом, викласти тісто у формочки. Поставити в розігріту до 200°C. Випікати приблизно 15-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Кабачкові кекси з ковбасою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua