
Гарбуз, запечений з апельсином і лимоном
Існує безліч рецептів приготування різних страв з гарбуза. Це й не дивно, адже, додавання гарбуза в страви творить з ними неймовірні чудеса, страви набувають неймовірного смаку. Сьогодні ми вам і пропонуємо запекти гарбуз з лимоном і апельсином. Це неймовірно корисний десерт, в першу чергу завдяки вмісту в ньому гарбуза. Гарбуз - це повний комплекс вітамінів. Це в першу чергу вітаміни С і В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Але особливо цінується гарбуз за наявність такого вітаміну, як вітамін Т. Є гіпотеза, що вітамін Т являє собою суміш фолієвої кислоти, вітаміну B12 і ДНК. Вітамін Т бере активну участь у згортанні крові.
Ingredients
Очищений гарбуз
500 г.
Апельсин
1 шт.
Лимон
0,5 шт.
Цукор
5 ст. л.
Кориця
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Гарбуз нарізати великими кубиками.
02
Апельсин очистити і порізати невеликими кубиками. Лимон очистити і порізати дрібно.
03
Цукор перемішати з корицею.
04
Гарбуз викласти в деко для запікання. Зверху посипати цукром з корицею. Додати зверху шматочки апельсина і лимона.
05
Закрити форму фольгою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Запікати приблизно 20 хвилин, потім фольгу зняти і готувати ще 10-20 хвилин, до бажаної м'якості гарбуза.
06
Подавати як десерт або легкий перекус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores