
Картопляні млинці з м'ясною начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4-5 шт.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
6 ст.л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
5- 6 ст.л.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Kapia Red Sweet Pepper
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
За смаком
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
За смаком
Salt Egypt
За смаком
Preparation steps
01
Почистити картоплю і натерти на дрібній тертці. Молоко злегка підігріти і влити в картоплю. Туди ж додати яйця і все ретельно перемішати. Потім поступово всипати борошно, постійно помішуючи суміш, щоб не утворилося грудочок. Приправити сіллю і спеціями - і тісто готове.
02
Далі обсмажити до утворення рум'яної скоринки як звичайні млинці на сковороді, змащеній олією. Щоб млинці виходили рівними і тонкими, розрівняти тісто по сковороді ложкою.
03
Приготувати начинку. М'ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до напівготовності в сковороді, змащеній олією. Потім додати дрібно нарізану цибулю і солодкий червоний перець і тушкувати до готовності. Приправити за смаком.
04
На кожен млинець покласти столову ложку начинки і скрутити його в трубочку. До столу подавати гарячими, прикрасивши зеленню і сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)