
Пиріг з яблуками і манкою
Цей пиріг рекомендується робити ввечері, тоді за ніч він охолоне і повністю просочиться. Яблука краще брати кисло-солодкі, щоб смак пирога був живий, натуральний, з кислинкою. Потерті яблука надають пирогу шаруватість, а якщо порізати їх брусочками, то це додасть їм однорідності. Пиріг виходить дуже смачний і досить ситний, тому відмінно підходить для повноцінного сніданку з чашкою чаю або кави. Пиріг з яблуками і манкою дуже легко готується, так як не потрібно готувати тісто і на цьому істотно заощаджується час приготування. Перед подачею пиріг присипають цукровою пудрою, прикрашають ягодами або кулькою морозива.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Terra Brand M Semolina 800g
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, манну крупу, 120 г. цукру і соду. Перемішати.
02
Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на тертці. Скропити яблучне пюре лимонним соком. Додати до яблук цукор, що залишився і корицю.
03
Змастити форму маслом, викладати суміш необхідно шарами, спочатку шар борошняної суміші, після - шар яблучного пюре. Повторити так кілька разів, самий верхній шар повинен бути яблучний.
04
Залити пиріг киплячим молоком, викласти шматочки вершкового масла.
05
Розігріти духовку до температури 180-200ºС, випікати протягом 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores