Качка по-пекінськи - Image

Качка по-пекінськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Приготуйте одну з найпопулярніших страв китайської кухні - качку по-пекінськи. Її надзвичайний солодкий смак ще довго залишатиметься на ваших вустах. Ніжне м'ясо подарує вам казкове насолоду. І, звичайно ж, качці по-пекінськи легко складе компанію рис в будь-якому вигляді. Подавайте качку разом зі шматочками лимона, соком якого при бажанні можна полити м'ясо. Готувати таку радість дуже легко, а їсти приємно. Така страва не тільки добре підійде для святкового столу, а й сама з легкістю влаштує свято в будь-який день тижня. Блюдо подарує вам і вашим домочадцям шматочок далекої Азії. Насолоджуйтесь!

Ingredients

Качка

1 шт.

Вино червоне

200 мл.

Сіль

за смаком

Мед

4 ст. л.

Перець чорний

1 ч. л.

Імбир

1 ст. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Соєвий соус

5 ст. л.

Preparation steps

01

Взяти заморожену качку, зрізати з неї зайвий жир і облити окропом. Витерти паперовим рушником або серветками і натерти качку з усіх боків зовні і всередині вином та сіллю.

02

Після цього відправити качку на 12 годин у холодильник. Потім обмастити з усіх боків і всередині медом і знову відправити в холодильник на 12 годин у вертикальному положенні.

03

Розігріти духовку до 190°С. Покласти качку на решітку, решітку на деко, а в деко налити близько 1 склянки холодної води. Все накрити фольгою і відправити в розігріту духовку на 1 годину.

04

Змішати імбир, масло, перець, соєвий соус. Через годину вийняти качку з духовки, зняти фольгу та змасти попередньо приготовленою сумішшю.

05

Знову поставити качку на решітці до духовки на 25-30 хв. Потім обмастити соусом та дати трохи охолонути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Качка по-пекінськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua