
Омлет-суфле з шинкою і сиром
Омлет - це дуже звичне для всіх блюдо. Всі господині його люблять за те, що воно швидке в приготуванні, і до його складу входять прості компоненти. Омлет-суфле з шинкою і сиром - це надзвичайний рецепт приготування омлету, який прийшов до нас із французької кухні. Дуже вдале за смаком поєднання шинки і сиру добре доповнює і збагачує смак омлету. Перед тим, як вийняти з духовки готовий омлет, потрібно перевірити виделкою, чи достатньо він пропікся, потім дати йому кілька хвилин охолонути, щоб було зручніше різати на порції, і подавати до столу. Прекрасний ніжний і легкий сніданок готовий!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Argal York Sandwich Ham
100 г.
Leek
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Cremio Cooking Cream 25% 200ml
100 мл.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яйця збити зі сметаною в мисці, влити вершки, додати подрібнену петрушку, мускатний горіх, за смаком сіль і перець.
02
Суміш з миски змішати з натертим сиром.
03
Нарізати шинку кубиками, обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додати цибулю-порей, обсмажити до м'якості порею.
04
Влити в сковороду яєчну суміш, поставити в духовку сковороду, температура духовки 180°C, випікати 20 хвилин. Витягнути з духовки, дати настоятися омлету.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores