Омлет із тунцем - Image

Омлет із тунцем

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Історія появи омлету залишається нерозгаданою. Відповісти на це запитання однозначно неможливо. Так як це часто буває, існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в десятках різних країн і зрозуміти звідки ж ідуть витоки неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету: італійська фріттата, японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина. Все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Правда, омлет по-французьки таки відрізняється від омлету в інших національних кухнях. Сьогодні вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету з тунцем. Така страва стане відмінним сніданком для всієї родини.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 49.80

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Kama Unrefined Corn Oil 500ml

5 ст. л.

Calvo California canned tuna salad 150g

50 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Поставити на вогонь сковороду, влити олію, розігріти. Викласти нарізану цибулю, обсмажити, на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

02

Викласти тунець в сковороду, смажити кілька хвилин, розділивши рибу виделкою на шматочки.

03

В окремій сковороді розігріти олію, влити збиті яйца. Через 2 хвилини викласти рибну суміш із першої сковороди, згорнути омлет.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min