
Cалат "Олів'є" з шинкою і ананасом
Легендарне і всіма відоме «Олів'є» наполегливо служить незмінним атрибутом новорічного застілля і всіляких свят. Однак все хороше коли-небудь починає набридати. Багаторічна популярність цього салату сприяла появі великої кількості різноманітних варіантів його приготування за рахунок додавання різних інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо випробувати досить неординарну версію класичного «Олів'є». Що незвичайного в цьому салатику? – запитаєте Ви. «Олів'є» з куркою Вам напевно відомо. А як Ви дивитеся на додавання шинки, консервованого ананаса і кисло-солодких апельсинів? Вишукана комбінація вищевказаних продуктів вдихне нове життя в стару добру страву.
Ingredients
Курка
200 г.
Шинка
100 г.
Картопля
200 г.
Ананас
100 г.
Морква
100 г.
Апельсин
100 г.
Майонез
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Шинку нарізати кубиками або соломкою. Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
03
Апельсин нарізати скибочками .. З ананасів злити рідину і нарізати шматочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores