Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром - Image

Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.

Ingredients

Борошно

200 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

1 щіпка

Молоко

100 мл.

Твердий сир

100 г.

Сметана

2 ст. л.

Листя шпинату

50 г.

Чорний мелений перець

за смаком

Орегано

1 ч. л.

В'ялені помідори

4 шт.

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.

02

Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.

03

Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua