
Салат грибний з оселедцем
Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
100 г.
Banga in oil smoked herring 170g
160 г.
Charm Marinated White Mushrooma 200g
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Pickled Cucumbers
120 г.
Preparation steps
01
Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.
02
Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores