
Медова гірчиця
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування медової гірчиці. Медова гірчиця має ніжний, трохи солодкуватий смак і чимось нагадує вишуканий соус. Вона дуже сподобається тим, хто не любить ядрений смак чистої гірчиці. Медову гірчицю дуже легко зробити в домашніх умовах. Таку гірчицю застосовують не тільки в якості приправи, але і як додатковий інгредієнт при смаженні ковбас, шинки, бекону. Такий соус підвищує апетит, посилює виділення шлункового соку, що призводить до покращення травлення. Медову гірчицю варто вживати в їжу під час епідемій грипу. Також вона принесе користь для тих, хто хоче схуднути, адже в ній містяться речовини, що розщеплюють жири. Тому приготуйте її у себе вдома.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cheeseland Gooda Cheese with Mustard Seeds
150 г.
Salt Egypt
2 ч. л.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
4 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
200 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Eco Turmeric 20g
на кінчику ножа
White Pepper
за смаком
Preparation steps
01
Зерна гірчиці перемолоти.
02
Воду, сіль і оцет перемішати, дати закипіти і обережно, поступово всипати мелені зерна, безупинно помішуючи.
03
Поварити декілька хвилин, поки маса не набуде гладеньку консистенцію.
04
Додати сіль, перець. Зняти з вогню.
05
У гарячу масу влити мед, ретельно перемішати.
06
Далі гарячу гірчицю розлити в банки і дати охолонути.
07
Можна їсти через тиждень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores