Лахмаджун - Image

Лахмаджун

Number of servings: 80Cooking time: 12 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Така дивна назва страви пояснюється тим, що батьківщина його Туреччина. Зазвичай лахмаджун - це корж з тіста, на яку викладають різну начинку. Головним інгредієнтом начинки тільки має бути м'ясо. Зазвичай це баранина. Ну і звичайно ж багато приправ у вигляді перцю та інших спецій. Також багато овочів: помідори, перець, цибулю. Все це робить страву дуже насиченою. Можна навіть подумати, що лахмаджун чимось нагадує шаурму. Тільки звичайно ж набагато краще, адже ви робите це своїми руками і з натуральних продуктів, до того ж свіженьку. Дуже ситна і чудова страва для всієї родини, яке порадує ваші шлунки, та й загалом вас.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

1 ст.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

7 Flour 1kg

2 ст.

Minced Pork

350 г.

Onion

1 шт.

Parsley 70g

1 пуч.

Homemade Butter

75 г.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Sliced Red Paprika

2 ч. л.

Hot Pepper

1 шт.

Milk 2.5% 900g

0, 5 ст.

Preparation steps

01

Дріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор. Залишити на 10 хвилин.

02

Борошно просіяти, додати сіль, влити дріжджі. Поставити в тепле місце на 40 хвилин.

03

Розділити тісто на невеликі шматочки, надавши кожному форму м'ячика і залишити на 30 хвилин.

04

Для начинки у фарш додати перекручені на м'ясорубці цибулю, петрушку, томати, 2 види перцю, масло. Також посолити.

05

Потім кожен шматочок тіста розкачати величиною з тарілку. Після цього викласти кожен шматочок тіста, змащений зверху маслом на деко. На тісто викласти тонким шаром 1-1,5 ст. л. начинки і розрівняти.

06

Пекти потрібно 5-6 хвилин при температурі 200°С.

07

Готові лахмаджуни згорнути рулетом й вичавити на них лимонний сік.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min