
Кури по-арабськи
Куры по-арабськи - це поєднання звичного курячого м'яса у незвичному маринаді з часнику. Так, арабська кухня уміє дивувати. Як ви встигли помітити у багатьох рецептах такої кухні не обходиться без спецій: часник, кориця, паприка та інші прянощі, і це ще не увесь список. Взагалі, м'ясо у арабів часто використовується тільки у свята, нам пощастило набагато більше, ми його можемо вживати хоч щодня! Відомо, що куряче м'ясо - основа здорового харчування, яке ховає в собі величезну кількість корисних речовин. Одним словом, універсальний засіб як для підтримки фігури, так і для смачного обіду. Погодьтеся, поєднувати корисне з приємним, так чудово!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
700 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
40 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
50 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
1 ст.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
пучок
Preparation steps
01
Спершу приготувати часниковий розчин. Для цього часник обчистити від шкірки і дрібно нарізати. Додати його в склянку води з лимонним соком.
02
Курку помити, порізати на шматки і маринувати разом із зеленню в приготованому розчині мінімум одну годину. Далі нарізати цибулю і обсмажити її на олії.
03
У посудину вбити яйце, додати пасеровану цибулю, зелень і все посолити. Шматочки курки (мариновані) обваляти у борошні, потім умочити в яєчно-цибульну суміш і обсмажити на сковороді.
04
Коли курка обсмажиться, перекласти її в розігріту до 180ºС духовку і полити яєчною сумішшю, що залишилася. Запікати 50 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores