
Курячі котлети з сиром.
Куряче м'ясо, напевно, саме корисне. Тому що свинина, наприклад, дуже жирна, або качине м'ясо, яке трохи жостковате. Куряче ж м'ясо не містить в собі холестерин, що дуже важливо для тих, хто страждає серцево-судинними проблемами або просто намагається підтримувати себе у формі. У такому випадку курячі котлетки якнайкраще будуть смачною закускою з будь-яким гарніром. Зробіть ще до всього овочевий салат - і приємна вечеря готова . До речі кажучи, сир, який потрібно класти у всередину котлет, робить всю страву більш м'якою і ніжною на смак. Але найголовніше, що ці котлетки можна робити як до звичайної вечері, так і до якихось маленьким свят.
Ingredients
Куряче філе (або грудинка)
500 г
Білий хліб
200 г
Молоко
100 мл
Панірувальні сухарі
200 г
Масло вершкове
100 г
Часник (зубчики)
1 шт
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°С.
02
Нарізати хліб шматочками і покласти в миску. Додати тепле молоко. Відставити убік.
03
Нарізати сир невеликими прямокутниками.
04
Очистити курячі грудки від шкіри, помити і нарізати.
05
Пропустити через м'ясорубку філе, хліб і зубчик часнику.
06
Приправити фарш сіллю і перцем, ретельно перемішати.
07
Зліпити з фаршу котлети, сплющити їх і покласти в середину по шматочку сиру.
08
Згорнути фарш так, щоб сир залишився всередині.
09
Насипати сухарі в плоску миску і обваляти в них котлети.
10
Поставити сковорідку на вогонь і розтопити в ній масло. Покласти в гаряче масло котлети, обсмажити до золотистої скоринки (близько 3 хвилин з кожної сторони).
11
Дістати котлети з масла, покласти у форму для запіканки і поставити в духовку.
12
Запікати 15-17 хвилин, дістати з духовки і подавати з гарніром або салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores