
Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату
Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".
Ingredients
Маргарин
3 ст. л.
Корінь фенхелю
600 г.
Цибуля-порей
400 г.
Бульйон курячий
600 мл.
Шпинат свіжий (листя)
100 г.
Сіль морська
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.
02
Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
03
Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.
04
Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores