
Котлети в італійському маринаді
Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
10 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
25 мл.
Garlic
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
125 мл.
Auchan Oregano 20g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Beef Forcemeat
600 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
02
З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
03
Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores