Кавові еклери - Image

Кавові еклери

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Заварне тісто займає величезне місце в кондитерській справі. Це і еклери, і тістечка шу, і французькі торти, як крокембуш, Парі-Брест або Сан Оноре. Еклери - це кондитерські вироби, які готуються за старим французькому класичним рецептом. Щоб правильно випекти заварне тісто, слід уникати самих стандартних помилок: погане вимішування тіста, дуже щільна текстура тіста, неправильний температурний режим при випіканні. Нікого не залишать байдужим кавові еклери з густим, ніжним і інтенсивним на смак кавовим кремом. Кількість кавового крему потрібно регулювати на свій смак. Зберігаються еклери в холодильнику, подаються до чаю або кави.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

180 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

80 г.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

8 шт.

Salt Egypt

за смаком

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

20 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

175 г.

Chorna Karta Gold instant coffee 500g

6 ст. л.

Pripravka Vanilla 2g

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

У невелику каструлю налити воду, додати маргарин і сіль, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню.

02

У гарячу рідину засипати борошно і перемішати до однорідності. Знову поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі і не утворить кулю. Дати тісту охолонути, додати по одному 5 яєць, ретельно перемішуючи.

03

Лист паперу для випічки змастити олією. На нього викласти тісто з допомогою ложечки.

04

Випікати 10-15 хвилин при температурі 220°C, а потім зменшити температуру до 200°C і залишити ще на 15 хвилин.

05

Вийняти еклери з духовки і дати охолонути.

06

З'єднати цукрову пудру, крохмаль, ванілін, решту яєць та молоко і збивати на паровій бані до тих пір, поки маса не загусне. У кінці збивання влити тоненькою цівкою каву. Після того, як маса загусне, зняти її з вогню і продовжувати збивати до повного охолодження.

07

Еклери розрізати і наповнити кавовим кремом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min