
Капустяні котлети
Пропонуємо вам рецепт економної і дуже смачної страви. Капустяні котлети - це завжди свято на вашому столі. Адже, вони дуже корисні і смачні. Капустяні котлетки дуже добре йдуть влітку, коли хочеться чогось легкого і низькокалорійного. Також котлетки дуже добре підійдуть для вегетаріанців і людей, що дотримуються посту. До того ж, вони дуже корисні. Капуста дуже добре впливає на печінку і травний тракт. Крім того, капуста здатна виводити токсини і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища. Як бачите, страви з капусти дуже корисні, тому потрібно якомога частіше їх вживати. До таких котлет добре підійде овочевий гарнір, який ще більше підкреслить ніжність капустяних котлет.
Ingredients
Молоко
100 г.
Білокачанна капуста
0,5 кг.
Манна крупа
2 ст. л.
Вершкове масло
50 г.
Яйця
2 шт.
Панірувальні сухарі
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Капусту нарізати тонкою соломкою.
02
Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.
03
Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.
04
В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.
05
Потім масу потрібно остудити і додати яйце.
06
З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.
07
Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
08
Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores