Вишуканий грибний суп - Image

Вишуканий грибний суп

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Готові посперечатися, що такого дивовижного грибного супу вам ще ніколи не доводилося куштувати! Якщо у вас запланований урочистий обід чи романтична вечеря, наш аристократичний суп підійде якнайкраще. Для його приготування використовуються два види грибів, що дарує бульйону особливо глибокий смак і аромат, і два види сиру: один надає супу чудову текстуру, другий - з пліснявою - вишуканості. Не забудьте подати до нашого грибного супу золотисті хрусткі сухарики, вони доповнять смакові відчуття. Насолоджуйтеся цією їжею!

Ingredients for the recipe

Frozen Penni Bun Mushrooms
699.00

Frozen Penni Bun Mushrooms

per 1 kg

Ingredients

Frozen Penni Bun Mushrooms

50 г

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

300 г

Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%

200 г

Onion

1 шт.

Paladin Blue Cheese 50% 100g

150 г

Wheat Half Loaf

150 г

Garlic

3 зубчики

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Сушені гриби залийте гарячою водою і залиште на 30 хвилин.

02

Тим часом цибулю наріжте кубиками. У каструлі розігрійте частину рослинної олії та обсмажте в ньому цибулю до м'якості.

03

З грибів злийте воду, трохи відіжміть їх, при необхідності наріжте на шматочки. Додайте гриби в каструлю до цибулі і залийте 2,5 л холодної води.

04

Доведіть воду до кипіння, посоліть, поперчіть за смаком, трохи зменшіть вогонь і проваріть все протягом 30 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, подрібніть гриби і цибулю прямо в бульйоні за допомогою блендера.

05

Печериці почистіть і наріжте тонкими шматочками.

06

Знову поставте каструлю з супом на вогонь, додайте печериці та продовжуйте варіння ще 10 хвилин.

07

Потім додайте плавлений сир, перемішайте бульйон до розчинення сиру і зніміть каструлю з вогню.

08

Сир з пліснявою і батон наріжте дрібними кубиками.

09

Часник пропустіть через часниковий прес і з'єднайте з рештою рослинної олії. Перемішайте і дайте настоятися протягом 15 хвилин.

10

Потім цю олію з часником влийте на сковороду, розігрійте. Викладіть нарізаний батон і обсмажте до золотистого кольору.

11

Безпосередньо перед подачею додавайте до супу сухарики і сир з пліснявою. У кожну тарілку при бажанні можна також покласти трохи зелені.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min