Чушки бурек - Image

Чушки бурек

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.

Ingredients

Перець болгарський

2 шт.

Фарш свинячо-яловичий

150 г.

Бринза

150 г.

Яйця

2 шт.

Борошно

50 г.

Петрушка

1 пучек

Часник

1 шт.

Сухарі

150 г.

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

20 мл.

Preparation steps

01

Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.

02

Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.

03

Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.

04

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чушки бурек – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua