Халва з манної крупи з горіхами і корицею - Image

Халва з манної крупи з горіхами і корицею

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Це, напевно, не зовсім халва, але оригінальний десерт. Для приготування домашньої халви з манки знадобиться крупна манка, так звана «тверда». На упаковці цього продукту, можна побачити одну з двох букв: «М» або «Т». Найчастіше (практично завжди) ми бачимо букву «М», тобто сорт «м'який» і дрібний, для халви не надто підходящий (хоча і з нього виходить). З сорту «Т» виходять чудові солодощі. Особливо діти, люблячі всякі вкусняшки, будуть задоволені таким частуванням. Халва з манки - корисне блюдо, яке чудово підійде для корисного сніданку. Горіхи і кориця тільки збільшать незвичайний смак і аромат десерту.

Ingredients

Масло вершкове

200 г.

Цукор

400 г.

Вода

800 мл.

Крупа манна

600 г.

Горіхи

за смаком

Кориця

за смаком

Preparation steps

01

У каструлю налити воду, висипати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.

02

На розігріту сковороду викласти вершкове масло, висипати манну крупу, обсмажити до світло-золотистого кольору, при цьому постійно помішуючи.

03

Влити цукровий сироп на сковороду, додати горіхи, готувати до повного випаровування рідини.

04

Прибрати сковороду з вогню, накрити зверху рушниками, залишити на 20 хвилин.

05

Перемішати виделкою, знову укутати, залишити до повного охолодження.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Халва з манної крупи з горіхами і корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua