Яловичина «Веллінгтон» із беконом - Image

Яловичина «Веллінгтон» із беконом

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Яловичина "Веллінгтон" - це страва англійської кухні, яка являє собою шматок яловичої вирізки, запеченої разом з паштетом із грибів у листковому тісті. Яловичина «Веллінгтон» із беконом - страва до святкового столу. Великий шматок вирізки в тісті дійсно буде дуже ефектно виглядати на святковому столі. Можливо і порційне приготування яловичини за цим рецептом: невеликі індивідуальні шматочки філе, запечені в тісті. Яловичу вирізку бажано вибирати з жировими прожилками. Перед нарізкою готовому м'ясу потрібно дати "полежати" при кімнатній температурі приблизно 10 хвилин. До столу яловичина "Веллінгтон" подається як основне блюдо, наприклад, із запеченою картоплею на гарнір.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
374.30

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Beef Fillet

400 г.

Oyster Mushrooms

400 г.

Chilled Bacon

200 г.

Vinnytsia Mustard 125g

за смаком

Rud Leaf Frozen Dough

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до температури 200°C. М'ясо натерти сіллю і перцем.

02

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити м'ясо з обох сторін по 1,5 хвилини з кожної. Зняти з вогню, змастити м'ясо гірчицею. Остудити.

03

Гриби нарізати, посолити і поперчити за смаком, подрібнити за допомогою блендера.

04

Викласти грибне пюре на розігріту сковороду, випарувати рідину.

05

Застелити поверхню столу харчовою плівкою, викласти на плівку скибочки бекону, так щоб кожна наступна трохи накривала попередню. Зверху розподілити по бекону грибну суміш.

06

У центр викласти м'ясо, загорнути в рулет. Зав'язати кінці плівки. Покласти в холодильник на 15 хвилин.

07

Тісто розкачати в квадрат, змастити жовтком краї і середину. Дістати рулет із холодильника, викласти посередині квадрата із тіста. Загорнути тістом м'ясо, защипнути краї. Змастити зверху жовтком, випікати в духовці 35-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min