
Гаспачо
Це перша страва мексиканської кухні. Але подають її холодною. Дивно, але це типова страва для Іспанії та Португалії. Гаспачо багатий різними овочами, в першу чергу помідорами. Цікава версія походження слова. Від мосарабского "гаспачо" означає "залишки". Тобто, спочатку цей суп готували з усіх залишків продуктів, які були вдома. Страва досить ситна завдяки білому хлібу, але і не менш смачна. Тому урізноманітнити домашні обіди дуже просто. Гаспачо сподобається всім завдяки своїй незвичності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
1-2 зубки
Cykoria S.A. Ground Red Sweet Pepper Spice 20g
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
0.5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ч. л.
Lemon
1 шт.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Avocado 500g
(часточки для гарніру)
Preparation steps
01
Помідори опустити на дві хвилини в окріп, остудити в крижаній воді, очистити від шкірки, порізати і покласти в блендер.
02
Огірок, цибулю, часник, перці почистити і теж опустити в блендер. Приправити сіллю, перцем, оливковою олією, вичавити півлимона. Все подрібнити в блендері до однорідної маси.
03
Отриману томатну суміш можна розвести за смаком водою, щоб отримати більш рідку консистенцію.
04
При подачі прикрасити авокадо і зеленню, авокадо відмінно поєднується з холодним супом.
05
Як гарнір, можна використовувати огірки, цибулю, варене яйце, копчене м'ясо (нарізане кубиками), а також сухарики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores