Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками - Image

Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Знамениті українські полтавські галушки - вони досить часто фігурують у народній творчості. Чого тільки варті розповіді Миколи Васильовича Гоголя... Читаючи ці цікаві оповідання про життя українського народу того часу, сам мимоволі починаєш занурюватися і уявляти собі в розумі яскраві сцени з побуту того часу. Полтава того часу неможлива без цих самих знаменитих полтавських галушок, рецепт яких ми вам сьогодні маємо честь надати. Ця страва насправді дуже проста у своєму приготуванні, але від цього не менш смачна і поживна. Загалом це справжня українська колоритна народна страва, яку ви зобов'язані спробувати.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Akvulya Still Water 2l

0,5 ст.

Salt Egypt

за смаком

Domestic Cottage Cheese

600 г.

Chilled Hungarian Speck

100 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Preparation steps

01

У миску висипати сир, додати сіль та яйця. Ретельно перемішати, сюди ж просіяти борошно, замісити тісто, накрити рушником, дати настоятися 10-15 хвилин.

02

Поставити каструлю з водою на вогонь. У цей час нарізати шпик кубиками, обсмажити на розігрітій сковороді, додати в сковороду нарізану цибулю, смажити 3-4 хвилини до золотистого кольору.

03

Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки, висипати їх у киплячу воду в каструлі, варити поки не спливуть.

04

При подачі, зверху висипати шкварки з цибулею. Можна варені галушки злегка підсмажити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min