
Рибні стейки в маковій паніровці
Це дивовижний рецепт, як швидко, смачно і незвично приготувати рибу. Якщо ви хочете, щоб гості запам'ятали надовго ваш святковий стіл, спробуйте зробити такі рибні стейки в маковій паніровці. Мак зробить страву не тільки незвичайною на вигляд, але і смак теж приємно здивує вас і ваших гостей. Риба, як відомо, містить багато фосфору, а мак покращує травлення. Тому така страва не залишить байдужими нікого з ваших рідних і близьких, завдяки і зовнішньому вигляду, і смаку, і користі. З такою стравою ви легко станете чудовою господинею, і всі будуть просити поділитися вас рецептом. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
300 г.
Poppy
50 г.
Lemon
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Iceberg Red Caviar Ikrianyk 35g
20 г.
Preparation steps
01
Охолоджену рибу посипати чорним перцем, посолити і злегка збризнути свіжим соком лимона. Можна посипати улюбленими спеціями на свій смак.
02
На тарілку насипати мак і обваляти в ньому рибу, намагаючись, щоб мак рівномірно розподілився по всій поверхні риби.
03
Розігріти сковорідку і підсмажити рибу на помірному вогні. При подачі прикрасити червоною ікрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores