Риба запечена в духовці - Image

Риба запечена в духовці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

500 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Sto Pudiv Corn Flour 500g

200 г.

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

з 3 яєць

Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g

за смаком

Preparation steps

01

В окремій ємності змішати білки і молоко.

02

В іншу насипати кукурудзяне борошно.

03

Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

04

Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

05

Запікати 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min