Тосканський квасолевий суп - Image

Тосканський квасолевий суп

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для приготування цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів і часу, а сподобається вона навіть самому запеклому гурману. Щоб приготувати тосканський квасолевий суп з часником і квасолею, вам потрібно викроїти всього лише 20 хвилин зі свого часу. Ця страва чудово підійде на роль поживного, смачного і насиченого білками обіду. Квасоля подарує вам у великій кількості білок, часник - забезпечить вам міцний імунітет, а молоко - додасть ніжності в суп. Пам'ятайте, що квасоля - це скарбниця вітамінів і мінералів. Це бобове позитивно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів. Також страва прийде до душі вегетаріанцям, оскільки квасоля є відмінним замінником м'яса.

Ingredients

Квасоля

800 g

Часник

2 зубчика

Бульйонний кубик

1 item

Молоко

150 ml

Preparation steps

01

Квасоляну суміш збити в кухонному комбайні до однорідного пюре. Приправити сіллю і перцем за смаком, додати молоко, перемішати. Перелити суп назад в каструлю і нагріти, не доводячи до кипіння. Додати порізаний орегано і подавати.Тосканський квасолевий суп з часником.

02

У великій каструлі нагріти масло і обсмажити роздавлений часник протягом 2-3 хв. Додати в каструлю квасолю разом з рідиною, при необхідності додати води. Всипати розкришений бульйонний кубик. Довести до кипіння і зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Тосканський квасолевий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua