
Вареники з сушеними грибами
І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
600 г.
Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Onion
3 шт.
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.
02
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.
03
З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.
04
Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores