
Домашня тушкована свинина
Сьогодні хочемо поділитися з вами нашим рецептом приготування домашньої тушонки із свинини. Цей продукт готується без особливих складнощів і тут немає особливих премудростей. Крім вищеописаних переваг легкості приготування є ще один. Це прекрасна заготовка, яка вас виручить у важку хвилину. Наприклад, коли на роботі завал, додому приходиш пізно, сім'я ненагодована, самі голодні, як вовк і ще в холодильнику хоч конем грай. Картина гнітюча, чи не так? У такому випадку виручить вас баночка такої тушонки. Відкрили, зварили картоплі за десять хвилин і повноцінна сімейна вечеря готова. Всі задоволені, проблема вирішена. Тому швидше приступайте до приготування тушонки, щоб у майбутньому виручити самих же себе.
Ingredients
Свинина
500 г.
Сало
300 г.
Лавровий лист
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати середніми шматочками. Посолити і поперчити.
02
На дно простерелізованої банки викласти лавровий лист, потім щільно викласти м'ясо.
03
Поставити банки в духовку при температурі 250˚С. Потім, коли м'ясо закипить зменшити температуру до 150˚С і тримати 3 години.
04
Потім потрібно витопити жир із сала. Для цього сало потрібно нарізати маленькими шматочками, покласти в жаровню і витопити жир на невеликій температурі.
05
Потім через 3 години вийняти банки з тушонкою і вилити в них жир. Банки закатати стерильними кришками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores