Хрусткий засмажений тофу - Image

Хрусткий засмажений тофу

Number of servings: 1Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тофу – корисний, дієтичний натуральний продукт, що представляє собою соєвий сир, славиться гранично високим вмістом білка і з цієї позиції випереджає навіть м'ясо, рибу і курячі яйця. Не дарма його прозвали «м'ясом без кісток». А просочений соєвим соусом і обсмажений з пряними спеціями під хрусткою рум'яною скоринкою, він ще й неймовірно смачний. Така легка і ароматна закуска особливо повинна порадувати вегетаріанців і любителів вишуканої японської кухні. А все завдяки унікальній здатності тофу вбирати соки, смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні.

Ingredients

Тофу

200 г

Соєвий соус

50 мл

Суміш перців мелена

20 г

Часник (зубчики)

2 шт

Перець чилі мелений

10 г

Кмин

10 г

Рослинна олія

30 мл

Preparation steps

01

Трохи притисніть тофу, щоб віджати зайву рідину.

02

Вилийте на тарілку соєвий соус і вмочіть у ньому тофу: залишайте його просочуватися по кілька хвилин з кожного боку.

03

Тим часом змішайте суміш перців, часниковий сік, перець чилі, кмин.

04

Коли тофу просочиться соусом, добре обсипте його спеціями з усіх боків.

05

Смажте в сковороді на великому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.

06

Тофу повинен дуже добре обсмажитися, так що не бійтеся, що він підгорить.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Хрусткий засмажений тофу – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua