Курка по-корейськи - Image

Курка по-корейськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Традиційний рецепт корейської кухні, вельми простий у приготуванні і з мінімальною кількістю використовуваних інгредієнтів. Блюдо виходить досить оригінальним з трохи незвичайним смаком. Куряче м'ясо виходить трохи солодкуватим, а також дуже соковитим і ніжним, воно буквально тане в роті. Страву можна подати на стіл відразу після приготування, але якщо дати їй настоятися кілька годин, вона стане ще смачнішою. Курка по-корейськи може виступати як в ролі самостійної закуски, так і відмінно підійде практично до будь-якого гарніру: відварної картоплі, рису або гречці.

Ingredients

Курка

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

5 зубчиків

Червоний мелений перець

2 ст. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Соєвий соус

1 ст. л.

Оцет

1 ст. л.

Preparation steps

01

Курку порубати і смажити у власному соку на середньому вогні.

02

Додати перець, сіль, цукор, соєвий соус, перемішати.

03

Додати січену цибулю, часник і оцет, перемішати і відразу вимкнути. Кришкою не накривати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Курка по-корейськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua