Курка в сирному соусі - Image

Курка в сирному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

500 г.

Mandarin

120 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

250 мл.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

100 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Vinnytsia Mustard 125g

20 г.

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.

02

Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min