
Сирна картопляна запіканка
Ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня? У вас немає сил і фантазії придумувати щось незвичайне і сидіти на кухні пів-вечора, щоб приготувати щось цікавеньке? Тоді записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт картопляної запіканки. Він дуже простий, тому навіть якщо ви далеко не майстер-шеф, ви легко впораєтеся з цією стравою. Досить відварити картоплю, а потім відправляйте всю суміш в духовку, і можете 20 хвилин відпочити, поки страва готується. Тому такий варіант ідеально підходить для сімейної вечері . До слова, його може приготувати навіть ваша дитина, поки ви затримуєтеся на роботі. Тож вперед, і смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
800 г.
Chilled Bacon
120 г.
Leek
120 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Rosemary
10 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
75 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. За кілька хвилин до кінця варіння покласти цибулю. Злити воду. Сир натерти на крупній тертці.
02
Розігріти духовку до 200°C градусів. Бекон нарізати скибочками або кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді. Змішати бекон з картоплею і цибулею, додати розмарин. Форму змастити олією, викласти картопляну суміш, посипати сиром і поставити в духовку. Запікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores