Сирна картопляна запіканка - Image

Сирна картопляна запіканка

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня? У вас немає сил і фантазії придумувати щось незвичайне і сидіти на кухні пів-вечора, щоб приготувати щось цікавеньке? Тоді записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт картопляної запіканки. Він дуже простий, тому навіть якщо ви далеко не майстер-шеф, ви легко впораєтеся з цією стравою. Досить відварити картоплю, а потім відправляйте всю суміш в духовку, і можете 20 хвилин відпочити, поки страва готується. Тому такий варіант ідеально підходить для сімейної вечері . До слова, його може приготувати навіть ваша дитина, поки ви затримуєтеся на роботі. Тож вперед, і смачного!

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

800 г.

Chilled Bacon

120 г.

Leek

120 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Rosemary

10 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

75 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. За кілька хвилин до кінця варіння покласти цибулю. Злити воду. Сир натерти на крупній тертці.

02

Розігріти духовку до 200°C градусів. Бекон нарізати скибочками або кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді. Змішати бекон з картоплею і цибулею, додати розмарин. Форму змастити олією, викласти картопляну суміш, посипати сиром і поставити в духовку. Запікати близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min