
Сочевиця з горгонзолою
Ароматна страва з приємним смаком часнику і лимона підкуповує простотою приготування. Обсмажувати цибулю з часником потрібно до моменту, коли вони вже випустили свої аромати, але ще не зарум'янилися. Зайву рідину з банки коричневої консервованої сочевиці злийте. Суху ж крупу необхідно попередньо відварити. Помішуйте отриману суміш акуратно і ретельно, щоб не перетворити страву в кашу, при цьому, щоб розтоплена сирна маса рівномірно розподілилася в товщі сочевиці. Оскільки італійський сир горгонзола вважається досить солоним і гоструватим, солити страву немає необхідності. Замість нього можете використовувати інший сир з цвіллю.
Ingredients
Сочевиця коричнева
800 г.
Цибуля червона
100 г.
Лимони
1 шт.
Петрушка
20 г.
Олія оливкова
25 мл.
Масло вершкове
25 мл.
Часник
50 г.
Сир горгонзола
100 г.
Preparation steps
01
Цибулю і часник подрібнити, обсмажити на оливковій олії і вершковому маслі в глибокій сковороді. Не доводити до золотистого кольору.
02
Змішати суміш цибулі і часнику з сочевицею. Перемішувати обережно.
03
Як тільки сочевиця прогріється на сковороді, додати сік лимона, подрібнену петрушку, розламаний на шматочки сир. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores