Торт "Мурашник" - Image

Торт "Мурашник"

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Буває, іноді дивишся рецепт - і неначе відразу поринаєш у спогади з дитинства. Згадуєш до дрібниць смак тієї страви, і тебе зохоплюють приємні хвилини з минулого. Але час минув, і ми в змозі самі приготувати ту чи іншу страву. Це можна сказати про наш наступний рецепт торта "Мурашник". Він цікавий не тільки своїми смаковими особливостями, а й формою. Він дійсно нагадує невеликий мурашник. Погодьтеся, це дуже цікава ідея для дитячого свята. Ваші дітки будуть у захваті від такого цікавого десерту з незвичайною формою. Та й дорослим він теж сподобається. Такий смачний торт не може бути непоміченим.

Ingredients

Борошно

530 г.

Цукор

80 г.

Сметана

200 г.

Маргарин

200 г.

Сіль

3 г.

Сода

4 г.

Молоко згущене (варене)

400 г.

Масло вершкове

200 г.

Preparation steps

01

Просіяти борошно. Додати до нього маргарин, цукор, сметану та все перемішати. Замісити тісто. Пропустити тісто через м'ясорубку. І викласти його на деко. Запікати при 180°С до золотистого кольору.

02

Поки печеться тісто, приготувати крем: в миску покласти масло, відкрити варене згущене молоко. Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.

03

Готове печиво перекласти до миски та подрібнити товкмачкою. Будуть не тільки крупинки, але й крихти, не потрібно лякатися, вони тільки сприяють скріпленню торту в результаті.

04

Вилити до крихт крем. Все ретельно перемішати. Взяти велику гладеньку тарілку та викласти торт гіркою.

05

Поставити торт до холодильнику на 3 години - щоб торт "схопився". Краще на ніч.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Торт "Мурашник" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua