Бринза в тісті - Image

Бринза в тісті

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.

Ingredients

Яйця

2 шт.

Борошно

1 ст. л.

Жир яловичий

2 ст. л.

Перець чорний мелений

1/3 ч. л.

Перець червоний мелений

1/3 ч. л.

Базилік

1/3 ч. л.

Бринза

500 г.

Preparation steps

01

Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.

02

Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.

03

На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бринза в тісті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua